Adatvédelmi tájékoztató

Az M.H.M. Kft. (továbbiakban: Adatkezelő) értékesítési tevékenységével kapcsolatban kezeli a a weboldalon keresztül kapcsolatot kezdeményező cégek/magánszemélyek személyes adatait, kizárólag a megrendelések teljesítésének céljából. Csak olyan személyes adatot kezel, amely az adatkezelés céljának megvalósulásához elengedhetetlen, és a cél elérésére alkalmas. A személyes adatokat csak a cél megvalósulásához szükséges mértékben és ideig kezeli. 

Az Adatkezelő minden elvárható módon védi a felhasználók személyes adatait. 
Az adatkezelő címe: M.H.M. Kft. 

Az adatkezelő elérhetősége:

Telefonszám: (26) 374-842(26) 374-594
E-mail cím: info@mhmkft.hu

Tárhely szolgáltató elérhetősége:

Neve: 3 in 1 Hosting Bt.
Címe: 2310 Szigetszentmiklós, Dévai utca 10/A
Telefonszáma: (21) 200-0040
Weboldala: www.3in1.hu
E-mail címe: info@3in1.hu

Az adatkezelés jogalapja

2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról 5. § (1) bekezdés a) Az érintett hozzájárulása. 

Hozzájárulás az adatkezeléshez

A felhasználó az ajánlatkérő űrlap kitöltésével kifejezetten hozzájárulását adja az általa önkéntesen megadott személyes adatainak kezeléséhez. 

Az érintettek köre

Ajánlatkérő, vagy honlapon keresztül kapcsolatfelvételt kezdeményező felhasználók

A kezelt adatok köre

A felhasználók által az ajánlatkérés során megadott, a kapcsolatfelvétel teljesítéséhez szükséges adatok: Név, Elérhetőség (email), stb.

Az adatgyűjtés célja

Kapcsolatfelvétel teljesítése.

Az adatok megismerésére jogosult lehetséges adatkezelők személye

Az Adatkezelő munkatársai. 

Az adatkezelés időtartama

A felhasználó által megadott személyes adatok kezelése mindaddig fennmarad, míg a felhasználó ezt írásban le nem tiltja. A beérkezett törlési kérelem után 3 munkanapon belül töröljük a felhasználó adatait.

A felhasználó kérelmezheti az adatkezelőnél 

  • tájékoztatását személyes adatai kezeléséről, 
  • személyes adatainak helyesbítését, 
  • személyes adatainak törlését vagy zárolását. 

 A felhasználó a személyes adatairól tájékoztatást, ezek módosítását vagy törlését az adatkezelőnél személyesen, telefonon vagy e-mailben kezdeményezheti. 

Honlap látogatottsági adatok kezelése

Adatkezelő a honlap látogatottsági adatainak nyomon követéséhez, statisztikai elemzések készítéséhez a felhasználók egyes számítógépes adatait, PI címeit naplózza. A felhasználó PI címeit az üzemeltető semmilyen olyan adathoz nem köti, ami alapján a felhasználó személye beazonosítható lenne.

Honlapunkra látogatásakor a felhasználó egy kattintással elfogadhatja, hogy a honlap a jelen nyilatkozattal összhangban sütiket használ.

Amennyiben a felhasználó saját böngészőjében letiltja a cookie-k telepítését a számítógépére, vagy törli azokat, ezzel elfogadja, hogy a weboldal (vagy bizonyos részei) használhatóságát korlátozza. 

 A cookie-k használatáról részletesebben itt olvashat: 

A 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról itt olvasható: Nemzeti Jogszabálytár (www.njt.hu)